Savn og sjokolademelk

Jeg er en sånn som trives ganske godt med alenetid, men på grunn av en periodejobb på båt er jeg ofte (vel, seks-syv ganger i året) borte fra kjæresten min i ti dager om gangen. Av og til er det ikke bare kult.


Heldigvis er båten jeg jobber på danskebåten, så man kan gå i land i Danmark og kjøpe verdens beste sjokolademelk som trøst: Matilde kakaomelk.


Matilde er mørkebrun, sjokolademettet melk i motsetning til bleikbeige Litago som bare kan gå og legge seg på fjøset igjen i forhold. (Seriøst. Det er en rimelig stor forskjell, jeg snakker ikke om Pepsi og Cola her.)

(Før dette innlegget postes har forresten noen nylig funnet bloggen min ved å søke etter Matilde kakaomelk. Jeg har jo skrevet om Roskilde.)

Jeg fikk også tak i den berømte Donald og Dolly gifter seg-historien på dansk. Jeg ble veldig glad over å oppdage at den var Sliding Doors-inspirert, jeg elsker jo den filmen. Men jeg savnet kjæresten enda mer da Anders og Andersine som de heter på dansk lo sammen i regnet og lagde happy ending:


Jeg likte forresten også godt denne snutten fra bladets «Se og Hør»-reportasje om antrekkene i bryllupet:


Metadonald. 

Kommentarer

  1. Jeg har også merket at Litago smaker ganske lite. Det er jo forsåvidt ikke direkte vondt, men jeg velger Q-sjokolademelk istedet. Den smaker i det minste mer.

    Å, jeg skjønner godt at ti dager føles veldig lenge. Selv synes jeg det er småuutholdelig med en uke. Men det er litt godt å ha noen å savne også. : )

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Den store posten om å reise med tog i Europa

Hvem trenger fiender, når man har venner som Listhaug?

Løvetann, gammel mann, sommersinn, tankespinn