Jeg er tilbake!

Ting jeg ikke har rukket å blogge om i sommer:

- En dame jeg så som uten blygsel dro en ammepupp ut av burkaen i full offentlighet.

- “Voldtekt er ikke begjær som koker over. Voldtekt er vold.” - Anne Thurmann-Nielsen i Dagbladet 3. august.

- Alle som kritiserer Israels metoder er selvfølgelig antisemitter. Og Jostein Gaarder må minst være nazist!

- Været.

- Torbjørn Røe Isaksens sutrekronikk i Dagbladet om 68-erne som “styrer Norge”, og om høyresidens forestilling om at de som har det jævlig i Norge har det altfor bra. Jepp, alle vi som kjenner en sosialklient eller uføretrygdet vet at de bare ikke gidder å jobbe. Man lever jo fett på sosialstønad/trygd. Ja, jøss.

- Hverdagslivet på Barnas Båt, trylleshowene, og hvordan noen barn bare rett og slett er drittunger og noen foreldre aldri burde hatt barn… (Torbjørn, jeg er veldig glad for at disse foreldrene i det minste kan få råd og hjelp av stat/skole/barnevern og utdannede pedagoger, slik at barna slipper å lide under konsekvensene av foreldrenes gale valg…)

- Norsk teater- og filmmiljø i kjønnperspektiv. (Det kommer nok!)

Snart skal jeg starte føljetongen "Lea lever som hun preker", introdusere dere for min favorittkunstner Lotte Konow Lund og skrive mer om livet for freelanceskuespillere i Norge!

Snuss!

Kommentarer

  1. Du, quinden i mitt liv, det var sanneligen på tide du kom, for det hadde ikke gået så meget mye lengre uten deg. *Sies med meget dramatisk stemme, a`la Wenche Foss*

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Ordblogging: buksvigerinne

Illusjoner om familielivet — en oppfølgingspost