Adventskalender: 15. desember

Forrige avsnitt

Jeppe hadde rukket å slippe fri og bli gjenforent med sin sjef den dagen på Kjøpeslottet. Han hadde ingen anelse om at den tykkfalne, bebartede mannen han var så vant til å adlyde, også var faren hans. Når sant skal sies, var ikke Jeppe den aller skarpeste kniven i skuffen, så han hadde aldri brydd seg om å bla gjennom den tykke, brune arkivmappen som moren hadde etterlatt seg. Hadde han gjort det, hadde han selv, ikke Harry den dagen han brøt seg inn på jakt etter spor, funnet barnebidragsutskriftene med farens navn.

Den femtende desember var ting tilsynelatende normale på kontoret. Mysterud var naturligvis sur og gretten etter tapet av en million. Han sendte Jeppe ut for å kjøpe kaffe og tre ekstra store osteburgere. Så trykket han på telefonen og kalte på sin sekretær.

Linda kom inn døra. Mysterud syntes hun så litt mer sliten og litt mindre velstelt ut enn vanlig. Hun hadde vel strengt tatt fylt 30 tidligere i år. Det var kanskje på tide å skaffe seg en litt yngre sekretær. Han trakk på skuldrene. Dette var det beste han hadde for øyeblikket. Han vinket Linda nærmere og tok et godt tak rundt rumpeballene hennes.

Så ble alt svart.

Bank av ei jente? Dette tror jeg ikke Preben Mysterud vil like at jeg forteller videre. La oss håpe han ikke vet hvor jeg bor. Følg med i morgen!

Kommentarer

  1. "Han vinket Linda nærmere og tok et godt tak rundt rumpeballene hennes. Så ble alt svart."

    Ha ha ha! Veldig bra avslutning som virkelig holder på spenningen! :D Hi hi!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Ordblogging: buksvigerinne

Illusjoner om familielivet — en oppfølgingspost