Adventskalender: 9. desember

Forrige avsnitt

Harry hadde dratt til leiligheten til Jeppe for å lete etter spor. Det var naturligvis ingen hjemme. Etter å ha snust litt rundt utenfor uten å ha funnet noe, dirket Harry opp døren.

Leiligheten til Jeppe luktet røyk, men var forøvrig preget av hvit minimalisme og sirlig orden. Harry gikk forsiktig rundt. Han følte ubehag ved å snoke på denne måten, men overbeviste seg selv om at det var for kameratens beste.

På kaffetrakteren sto fortsatt en halv kanne kaffe. Det tydet på at den ellers så ryddige Jeppe hadde forlatt leiligheten i all hast.

Harry begynte å bla gjennom noen lapper og papirer på kontorpulten, som ellers var hjem for en telefon og en bærbar PC. Det var stort sett dagligdagse regninger og lapper med jentenavn og telefonnumre på. Han smilte for seg selv. “Stine… Ellen… Lisbeth… Nicola…”

Nicola? På den siste lappen sto det ikke noe telefonnummer, men en adresse: Muhammed Olsens vei 96, Holmlia. Kunne det være…

(Antageligvis, ellers blir det rimelig antiklimaks i morgen, ikke sant? Og du vil helt sikkert heller at det skal bli mer spennende enn noen gang, eller hva?)

Kommentarer

 1. Spennende adventskalender - tusen takk! Jeg gleder meg til neste luke allerede. Håper det er andre som også følger med :-)

  SvarSlett
 2. Følger med - hver dag!

  SvarSlett
 3. Vi følger med!

  SvarSlett
 4. Kjempegreier - du skriver såå bra :-) imponert.. må innom hver dag nå da..

  SvarSlett
 5. Følger med, jeg også, men nå må dagens (10.des.) komme snart!!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Ordblogging: buksvigerinne

Illusjoner om familielivet — en oppfølgingspost