Strøtanker: Kjøpefest, kakekasting og feministisk sex

Kjøpefest

Selv om du er lei av handlefri-mas og idealister som prøver å pådytte deg dårlig samvittighet, bør du lese én kommentar om desemberkjøpefesten: Denne fra Anders Heger, som skriver glimrende.

Kakekasting

Kakekasteren John Waagaard har blitt dømt til 30 dagers ubetinget fengsel. Jeg måtte bare le når han beklaget seg på TV-nyhetene i dag om at han sikkert kom til å dele celle med samfunnets verste avskum. Æsj! Daakar. Bloggeren Pleym skriver at kasting av kaker og andre næringsmidler egentlig er venstresidens aksjonsform, og mener at de voldelige Blitz-kidsa heller burde vært sperret inne for lengst. Ja, noen innen Blitz-miljøet har ikke nøyet seg med stille og fredelige demonstrasjoner — men så er da også de fleste av dem, i motsetning til Waagaard, bevisste på at de kan havne i fengsel, og villige til å gjøre det for det de tror på.

Feministisk sex

Jessica hos Feministing har sporet opp et blogginnlegg fra en anonym stakkars pike som mener feminisme har ødelagt sexlivet hennes fordi den medfører at røff sex er antifeministisk, og at god feministisk sex må være kjærlig, langsom, forsiktig og omsorgsfull. Ehm... Jada. Øvrige kommentarer overflødig?

Kommentarer

 1. Kakekasteren var søt på TV.

  Jeg og kjæresten min har rimlig røff sex og vi er begge feminister.

  tror jeg velger å være anonym gitt, hehe.

  SvarSlett
 2. Det hadde vært veldig spennende å overakse Pleyem på gata med en kake i hånden, for så å spørre han det velmenende spørsmålet; "Synes du kakekasting er en grei form for ytring?"

  SvarSlett
 3. Synst fengsel var strengt. Burde fått samfunnstjeneste i eit bakeri, synst no eg.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Ordblogging: buksvigerinne

Illusjoner om familielivet — en oppfølgingspost