Dette hadde du ikke trodd om meg:

Jeg har bestemt meg for å fullføre et maratonløp før min 30-årsdag den 29. juli 2013.

Jeg vet, jeg hadde ikke trodd det om meg heller. Men nå har tanken ligget og murret i hodet mitt så lenge (vel, bare seks-sju uker, men 24 timer i døgnet) at jeg har bestemt meg for å hoppe i det, bestemme meg, og fortelle det til Internett så jeg ikke kan feige ut.

De siste årene har jeg trent regelmessig, men det tok tid å finne frem til treningsgleden, etter alltid å ha vært sist, minst og dårligst i gymtimene gjennom alle skoleårene.

Og nå, altså, etter en lang historie som involverer å ha møtt noen glade maratonløpere i London, lest Grete Waitz' bok «Løp din egen maraton» og slått kjæresten i Sentrumsløpet (hehe), så har jeg bestemt meg for å gå for det ultimate løpemålet.

Mitt førstevalg er London Marathon i april. Der er det loddtrekning om plassene. Resultatet av loddtrekningen blir klart i oktober, og får jeg ikke plass vurderer jeg Edinburgh, Stockholm eller København.

Først blir det halvmaraton i Oslo i høst, tenker jeg. Jeg har en lang vei å gå (løpe) før jeg får dette til, så kryss alle fingre og tær :)

London Marathon 2011 - BR028
Kan Supermann, så kan vel jeg... Bilde fra London Marathon 2011 av Pablo GomezFlickr under CC BY-NC-SA 2.0-lisens.

Kommentarer

 1. ...og pass på rygg og knær...

  SvarSlett
 2. Ja :) Er heldigvis velsignet med et par ganske solide knær, tror jeg, og passer på å øke distansen fra uke til uke ganske langsomt.

  SvarSlett
 3. Tøft mål du har satt deg, lykke til med treningen! : )

  SvarSlett
 4. Lykke til, Lea! Jeg vet at du er tøff nok til å klare det :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Ordblogging: buksvigerinne

Illusjoner om familielivet — en oppfølgingspost