Smarttelefonjunkie


Jeg har rydda litt opp på telefonen min. Jeg tenkte jeg skulle slette noen apper jeg ikke bruker. Problemet er bare at jeg bruker de fleste appene mine, og jeg bruker dem ofte. Jeg tenkte jeg kunne vise litt av hva jeg bruker oftest.

Dette er forsiden, midt-skrivebordsskjermen min:

Telefon, mail, meldinger og kamera er som du ser tilgjengelig fra alle startskjermene og også fra telefonens låseskjerm. (Da må man dra dem inn i en ring, så man risikerer ikke å lommeringe så lett, altså.) Thomas, Internett og Spotify er tre av mine favoritting. Kalenderen er viktig.

 Her er noen mer eller mindre sosiale apper.


 Dette er den nyttige siden. Ser at jeg har postet kalendersnarveien her også, det er jo unødvendig når den ligger på forsiden. Skal se og få erstattet den med en annen, nyttig app. RuterReise er forresten ikke en billettapp, men en app som viser når bussen/trikken/banen går i sanntid.


Jeg har ni spill og sju treningsapper. En fin balanse spør du meg.

I tillegg til disse er tastaturappen SwiftKey som erstatter telefonens vanlige tastatur uunnværlig.

Hvor mange apper bruker du jevnlig? Hva mangler jeg?

Kommentarer

 1. Du, jeg har en Sony Xperia mini pro fra 2010 og bruker bare Facebookappen. Får heller ikke lastet ned noe annet, men er på mobiljakt nu i vår og den første appen jeg vil laste ned blir bloggeapp, sånn at jeg får blogget mer. Har ikke bestemt meg for telefon, men synes skjermene på de fleste blir for store og vil ikke kvitte meg av med tastaturet, jeg har sett Blackberry kommer ut med en smartphone med tastatur (bittelitt større skjerm) seinere i år og vurderer faktisk seriøst og kjøpe den. Også den med litt større skjerm og uten tastatur av Blackberry vurderes seriøst pga jeg er ute etter verktøy, ikke lekesak. '
  '


  SvarSlett
  Svar
  1. Blackberry er seriøse telefoner, tror det kan være et smart valg. Må likevel si at min Android er BÅDE et verktøy og et leketøy, men mest det første :-) (Nå er jobben min av en slik karakter at Spotify er den nest brukte jobb-appen min.)

   Slett
  2. Jeg foretrekker grooveshark fremfor Spotify og Wimp. ;)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Ordblogging: buksvigerinne

Illusjoner om familielivet — en oppfølgingspost