Persistence is paying off

I februar skrev jeg om Gympact, appen som tar penger fra deg hvis du ikke kommer deg på trening, men gir deg penger hvis du klarer å logge nok Runkeeper-økter eller være insjekket på et verifisert treningssenter så ofte som du har lovet.

Jeg har snakket en del med folk om denne appen i det virkelige liv også, mange har vært skeptiske på et eller annet vis (det er svindel/det er umulig å klare det feilfritt på sikt/det er så få cent om gangen at det ikke er noen vits) og mange har ledd.

Vel, nå har jeg snart hatt appen et år. Jeg har blitt trukket nøyaktig null dollar, og fortjenesten min nærmer seg hundre dollar, som jeg har satt som min egen grense på hvor mye jeg skal spare før jeg tar ut gevinsten.


Hundre dollar! I gratis penger, der altså! Fem ganger i uka har jeg stort sett trent, vel, den godtar en halvtimes gåtur så det har jeg tydd til i nødstilfeller, for eksempel når jeg har vært forkjølt. Jeg satte også appen i pausemodus under Roskilde-festivalen (men løp en tur likevel).

Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal kjøpe meg som belønning. Lurer fælt på en Kindle (89$), en FitBit Flex (ned i 97$ på EBay) eller bare en fin kjole. Hva synes du?

PS. Jeg har oppdatert to av sidene i toppmenyen, ønskeliste og løpsresultater. Så vet du det.

PPS. Jeg prøver å holde meg til godt norsk på bloggen her, men jeg finner ikke noe godt norsk ord som tilsvarer persistence, som var det ordet jeg tenkte. Utholdenhet er litt for bredt. Beklager til alle fellow språknerder ;-)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Ordblogging: buksvigerinne

Illusjoner om familielivet — en oppfølgingspost