Fråtseskolen #2

Det startet som en parodi på dette TV-programmet, men hvorfor ikke ta Meningen med livets matspalte videre?

Episoden om utendørs fråtsing blir dessverre utsatt grunnet sesongmessige utfordringer, så istedet skal vi kose oss med skikkelig høstfråtsing under pleddet.

Det er lov og sunt å ta en kjappis en gang i blant. Av og til orker en bare ikke å stå på kjøkkenet og forberede og hakke opp ingredienser før man kan gi seg hen til fråtsing.

Dagens oppgave er enkel, du trenger:

En porsjon pannekakerøre (bruk din favorittoppskrift, eller finn en her)
Et stykke cheddarost (ikke vanlig norvegia eller pizzaost!)

Stek pannekaker. Når du har snudd pannekaka, legg litt cheddarost (revet eller i skiver) på toppen, slik at den akkurat rekker å smelte før pannekaka er ferdig. Fråts helst med en gang hver kake er ferdigstekt, ellers må du brette pannekakene dobbelt før du legger dem på et fat.

Hvis du føler deg leken og har lyst til å eksperimentere litt, kan du steke litt løk og bacon og servere ved siden av. Bare fantasien setter grenser! Lykke til!

Kommentarer

 1. pannekaker med ost? *urk* --jeg lagde sitronpannekaker i dag! revet sitronskall og saften av en halv sitron oppi røra, ikke noe sukker men en liten dæsj vaniljesukker...nammenamme :p

  SvarSlett
 2. Regner med at dette blir best om jeg unnlater min sedvanlig enorme sukkerklype? Må prøves uansett, dette virka snasent!

  SvarSlett
 3. Cheddar er ganske salt, så det er faktisk godt om pannekakene er litt søte, men alt med måte (?) selvfølgelig. Ellers så skal de selvfølgelig stekes i et lass med smør :D

  SvarSlett
 4. LAss med smør ja, that's a given! :D

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Den store posten om å reise med tog i Europa

Hvem trenger fiender, når man har venner som Listhaug?

Løvetann, gammel mann, sommersinn, tankespinn