Meme enda en gang

Forrige post ble tung, og det står jo dårlig i stil til resultatet av leserunderøkelsen! Mer tull og tøys! Så for å friske opp her på forsiden bøffer jeg rett og slett det iversen-startede memet om ting jeg skjønte for sent. Mest for å skryte av at jeg faktisk, i motsetning til nesten samtlige som har svart, fikk catch up/ketsjup-vitsen forklart første gang jeg hørte den av pappa.

Her, derimot, er noen ting jeg skønte meget sent:

1. Den store lille forskjellen på kvinner og menn er ikke at kvinner har øyevipper. Sånn er det jo på tegnefilm, og litt i virkeligheten også? At det skulle være noe annet som skilte oss, falt meg rett og slett ikke inn før... skremmende sent!

2. Det bor ikke en mann inne i høyttaleren. Altså, ikke høyttalerne til musikkanlegget hjemme, men sånne høyttalere på offentlige plasser: Jeg trodde det bodde små menn inne i dem til jeg var sikkert elleve.

3. Alle professorer er ikke helskrudde. Pappa forklarte meg at ikke alle doktorer var leger, men glemte å fortelle at ikke professor var det samme som gal vitenskapsmann. Beholdt min tro på professoryrket langt opp i tenårene.

4. Sex foregår ikke i urinrøret. "Pappa stikker tissen sin inn i tissen til mor"... hallo!? Jeg har skyldt på Trond-Viggo, men oppdaget i fjor at han faktisk er mer spesifikk i sin klassiske forklaring om dette vidunderlige fenomenet. Så hvor jeg fikk vrangforestillingen fra er ikke godt å si — men slapp av, jeg ble kvitt den i tide;)

5. "Ingen gjenboere" i en boligannonse betyr ikke "ingen gjenferd". Eh... Ja. Denne oppklarte mannemumsen for meg da vi var på boligjakt for to år siden.

Sånn! Nå har jeg forhåpentlig fremkalt noen smil også.

Kommentarer

 1. Haha, gjenboerne stussa jeg også fryktelig over da jeg flørtet med tanken på å få meg en leilighet utenfor SiO i fjor. :D

  For øvrig må jeg få beklage på det ytterste for den patetisk løste stafettoppgaven som vil bli publisert litt før 18 i dag. Det var absolutt ikke for å være ekkel at den bli så kort og elendig, jeg har bare hatt fryktelig mye å gjøre de siste tre dagene.

  SvarSlett
 2. fremkalte smil hos meg ihvertfall, hihi... nå har jeg forresten bestilt Josh Grobans nye CD fra cdon.com via linken din.. er jeg flink eller??

  SvarSlett
 3. nummer 5 med "ingen gjenboere" var herlig! :-)

  SvarSlett
 4. Det var jo greit at du oppdaget dette med tissen også. Det kunne jo fort ha blitt litt vondt.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Den store posten om å reise med tog i Europa

Dagens alfabet #1: det internasjonale tegnspråkalfabetet

Hvem trenger fiender, når man har venner som Listhaug?