Quo vadis, prinsesse Lea?

Hvor skal bloggen gå hen nå? Det håper jeg at du kan hjelpe meg med å finne svaret på.

Da jeg begynte å skrive, var det mest som en form for selvterapi, og jeg hadde ikke drømt om å få så mange lesere.

En overraskende vending for meg, er for eksempel at så mange poster dreier seg om feminisme. Visst er jeg opptatt av feminisme i mitt virkelige liv også, men det utgjør ikke noen stor del av diskusjonene jeg vanligvis har, mest fordi at i min egen lille sfære er de fleste enige med meg om at feminisme er et viktig tema (gutta også). Det er mange bloggere som skriver om feminisme. Blir det for mye? Eller er det rom for mer?

Jeg har ikke skrevet så mye om teater og musikk som jeg skulle ønske, det er fordi jeg ikke har funnet problemstillinger og temaer som er "sterke" nok for en hel bloggpost, føler jeg. Poster om "hete" temaer som politikk og likestilling, fører også til flere treff og kommentarer, og det er lett å henfalle til dette.

Jeg blogger under fullt navn. Det hadde vært alt for anstrengende å være anonym. Det begrenser meg selvfølgelig også til en viss grad, men jeg skriver uansett ikke ting jeg ikke kan stå for med fullt navn.

Jeg er ingen fulltidsblogger, noe som betyr at jeg sjelden gjør research før jeg skriver, og at språket i bloggpostene ikke alltid holder mål.

Likevel, jeg gleder meg stort over at så mange finner det verdt det å bruke litt tid på å lese mine hverdagstanker. Nå vil jeg ha tilbakemeldinger (fortrinnsvis konstruktive). Hva vil dere lese mer om? Hva er dere leie av å lese om? Stem i undersøkelsen til høyre! Ytterligere kommentarer kan postes i kommentarfeltet.

Kom gjerne med konkrete forslag til temaer jeg kan skrive om. Jeg har allerede rundt ti uforløste poster som er "saved as drafts" i blogger. Jeg prøver å være kritisk til hva jeg poster, men det vil alltid komme innlegg iblant som er mest "fyllstoff".

Jeg gidder ikke legge så fryktelig mye tid i utformingen av siden – jeg er fornøyd med fargetemaet og konsentrerer meg akkurat nå om å pønske ut en tilfredsstillende måte å plassere bok- og CD-anbefalingene på. Jeg har forsåvidt ingen ambisjoner om å tjene penger på annonsene, og vil ikke gi dem en sjenerende plassering, men jeg synes det er kult å kunne anbefale bøker og CD-er etterhvert som jeg "oppdager" dem. Jeg vil også gjerne beholde både last.fm-boksen og flickr-boksen, men det blir jo etterhvert rimelig fullt der ute i margen... Scroller folk ned langs hele? Hvor mange følger lenkene?

Hva er din favorittpost siden starten i mai?

Alt dette, og mye mer, håper jeg du kan svare meg på nå, slik at jeg fortsatt kan lage en best mulig blogg. Det er grenser for hvor mye jeg kommer til å forandre meg – men det er jo lov å håpe ;) Målet mitt er dog uansett ikke å toppe ratinglistene :)

Kommentarer

 1. Hei! Jeg har lest litt i bloggen din nå og da... men jeg har faktisk aldri lagt merke til alle lenker, bøker, cd'er osv. som du har nedover.. scroller nesten aldri.. Fargene er superfine! Nesten samme som mine :-)

  SvarSlett
 2. Når det gjelder feminisme kan det vel strengt tatt ikke bli for mye av dette. Det har i grunnen med måten du skriver på, og du skriver på en bra måte. Det er dessverre for mange av "jeg-hater-alle-menn"-feminisme-blogger, men du er ikke én av dem.

  Jeg har bare fulgt med her noen dager nå, for jeg har vært for lat til å lese andres blogger før. Og min egen har jo vært ganske død inntill nylig.

  Må si du er én av mine favorittbloggere, så jeg håper du fortsetter på samme spor som nå. :)

  SvarSlett
 3. Kan du ikke bare fortsette som du gjør da?

  SvarSlett
 4. Jeg liker best alt du skriver om det du driver med; teater. For øvrig syns jeg poll-dingsen din var ganske snasen. Ren og pen.

  SvarSlett
 5. Ellers da så er min favorittpost Harr u en tier til kaffe, eller? Som er skrevet i juni.

  SvarSlett
 6. Skulle man tro Dagbladet.no, er det stort sett sex, kjendiser, fotball og slanking som folk er opptatt av om dagen. Så jeg vil gjerne lese om noe helt annet.

  SvarSlett
 7. Vel, jeg kan ikke love deg det blir fritt for sex og fotball, men kjendiser og slanking kommer jeg nok ikke til å skrive om :D

  SvarSlett
 8. Joooa! Mer kjendisstoff! :D

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Den store posten om å reise med tog i Europa

Dagens alfabet #1: det internasjonale tegnspråkalfabetet

Hvem trenger fiender, når man har venner som Listhaug?