Tre nøtter til Askepott

Nå må det vel snart begynne å bli den tiden på året da selv en krampeidealist som meg kan spise marsipangriser uten å få dårlig samvittighet (eller Steinar Lem på nakken)?

Jeg kombinerer dette med testing av lydposting på bloggen. Kos deg!


(Funker dette for de fleste av dere, eller er det bedre med en sånn flash-spiller? Dette er helt nytt for meg:))

Kommentarer

 1. For en fantastisk julestemning jeg kom i nå! Tusen takk! Jeg tror du trygt kan kjøpe inn de marsipangrisene nå ja. 1. desember er jo på fredag, det vil si at de praktisk talt er jul allerede:)

  SvarSlett
 2. Åh, nå ble det julestemning i stua gitt! Nå skal jeg spise en klementin og høre en gang til jeg :)

  SvarSlett
 3. oioioi, dette var tilbake til den gangen jeg elska jula. eeelsker den filmen, altså! jeg har vært på slottet den ble spilt inn. og så så jeg nettopp en film med en eldre versjon av hun som spiller askepott.

  SvarSlett
 4. Jeg fikk ikke til lydklippet, men tre nøtter til Askepott har jeg sett frem til i to måneder allerede. Det er underlig hvordan det kan være så fullstendig riktig at en mann har både fortellerstemmen og alle skuespillerstemmene. Nå er det under en måned til juleaften :)

  SvarSlett
 5. Å gode Gud jeg fikk helt hjertebank av minner! Jeg har alltid lurt på hvordan jeg kan legge ut lydklipp, hvordan fikk du det til?

  SvarSlett
 6. hey hey tusen takk jeg har leitet etter sangen men kan ikke finne den å nu fikk jeg julestemning ..å den funker utmerket TUSEN TUSEN TAKK!får ikke se tre nøtter til askepott i år fordi jeg skal jobbe *snufs* god jul til deg

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Den store posten om å reise med tog i Europa

Hvem trenger fiender, når man har venner som Listhaug?

Løvetann, gammel mann, sommersinn, tankespinn