Det SKAL svi!

Det holder ikke med umerkelige og komfortable forandringer i forbruk og utslipp hvis vi vil stoppe klimaendringene nå! Fatt det!

Hva er det med idioter som vil argumentere til de blir blå i trynet for at forskerne tar feil og miljøet har det bra?

En chartertur i året (med fly) per norske famile er for mye! Ta toget til sør-Europa, eller nøy deg med et Syden-besøk hvert femte år — eller sjeldnere!

Én bil til mor og én til far er for mye! Samkjør med kolleger, ta toget, gå!

FpU gjør sitt beste for å tilbakevise FNs klimarapport. Les dette:

"Filmen «The day after tomorrow» fra 2004 skildrer et ekstremt scenario der Golfstrømmen kollapser fullstendig. En slik situasjon tilbakevises i FN-rapporten, og det fastslås at det er mindre enn 10 prosents sannsynlighet at noe slikt vil inntreffe."

Er det bare meg, eller er ti prosent sjanse for armageddon ganske j-vlig...! Det tilsvarer sjansen for å bli født venstrehendt, liksom... Ikke akkurat "flygende griser"-odds...

Kommentarer

 1. Det er desverre ikke bare FpU som er litt på glattisen. Også "pappa" frp er på sykkeltur.

  Risiko er gjerne konsekvens x sannsynlighet. Her er det som du sier kanskje lav sannsynlighet, men konsekvensene? Ufattelige!

  SvarSlett
 2. veldig enig med deg her. Dersom man legger litt vennlig godvilje til kan man kalle Frp for "verdens mest" godtroende optimister. ..og det er jo litt søtt, men dog ikke egnet til å drive politikk.

  SvarSlett
 3. FrP er dustefolk!

  "Karbondioksid forekommer i atmosfæren og utgjorde naturlig ca. 0,028 volumprosent av luften. I dag er konsentrasjonen steget til 0,038 % på grunn av menneskelig aktivitet."

  Nå står det dessverre ikke over hvilken periode CO2-økningen på 0,010 volumprosent har skjedd, men ser man på denne grafen som viser økningen fra 1956 til i dag, så bør det gi en viss pekepinne på hvor fort dette har utviklet seg.

  SvarSlett
 4. Eining med deg Lea.

  (Eg er forresten sint på bilistar i min blogg i dag.)

  SvarSlett
 5. Stort problem... Må si at det var en ekstrem sammenligning.. med tanke på at det ble en ny istid..

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Den store posten om å reise med tog i Europa

Hvem trenger fiender, når man har venner som Listhaug?

Løvetann, gammel mann, sommersinn, tankespinn