Unnskyld, homser — men hva med muslimene?

Turboneger-vokalist Hans-Erik Dyvik Husby beklager nå at han kom til å sammenlikne homo-ekteskap med saue-ekteskap her forleden. Han var vel pent nødt til det, uttalelsen har vakt en hel haug med reaksjoner, og det er jo ikke så rart.

Men at Hank von Helvete i samme intervju påsto at "[D]en vestlige, kristne verden er under konstante angrep fra ekstreme muslimer. Hvis vi har null filsofisk, moralsk og åndelig forsvar mot en milliard, enhetlig tenkende folk, ja, da står vi lagelig til for hogg. Hvis det skal være sånn at den ene skal drive med trommereiser og den andre skal snakke med engler, ja, så må du nesten regne med at en skikkelig skjerpa og motivert islamistisk soldat kommer og tar deg i ræva. Vi trenger et felles verdigrunnlag i Norge, og det fort." — ja, det har nærmest gått upåaktet hen.

Å kritisere ekstreme islamister er én ting, men når man sier at det er en milliard mennesker vi har med å gjøre, da inkluderer man alle muslimer. Det er rasisme. Hvorfor har vi så mye lettere for å ile til de homofiles unnsetning? Er det sånn at det har blitt greit å snakke om "den store, islamske trusselen" i Norge?

Kommentarer

 1. Til en viss grad er vel svaret på ditt retoriske spørsmål "Ja". Og det kan være jævli farlig.

  SvarSlett
 2. Teit at Hank von Helvete feiga ut - det hadde ikkje ein skikkeleg rocknroll-rebell gjort! Sjå vår kommentar her:

  http://maalmannen.blogspot.com/2007/10/hank-von-helvete-segjer-nei-til.html

  SvarSlett
 3. Uansett hva Hank påstår i ettertid så er fakta at han både lest og godkjent intervjuet i NO før det ble publisert. Så jeg konkluderer med at mannen er både dum og feig. Dum i den forstand at hans åsikter om både homofile og muslimer (og ikke minst ekteskapet som kristen en institusjon), viser hvor trangsynt han er. Feig er han også, fordi han først gjør alt for å provosere, og når så reaksjonene blir for sterke så later han som at han er feiltolket. Det er latterlig! Har totalt mistet sansen for den mannen.n

  SvarSlett
 4. Sus Scrofa15/10/07 16:43

  Hankfånnhællvete har sikkert bare delt opp bortforklaringene sine for å få flere presseoppslag. Snart skal han ut og skryte av å faktisk ha blitt tatt i ræva av en staut islamist. Han må bare vente i mediahorekøen til Mads Larsen har gjort fra seg først.

  SvarSlett
 5. Nå har jeg aldri vært noen stor fan av TB, og vet ellers svært lite om Hank... Men gud for en inntørka dust han hører ut som. Sånne folk krysser jeg fingrene for å møte på fest, slem sarkasme er avhengig av noen som fortjener det. :)

  SvarSlett
 6. Leverpostei10/11/07 00:12

  Hank var narkoman og skikkelig kul. Så ble han kristen, og tydeligvis skikkelig kjip. Trist? Ja. Overraskende? Nei.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Den store posten om å reise med tog i Europa

Hvem trenger fiender, når man har venner som Listhaug?

Løvetann, gammel mann, sommersinn, tankespinn