Den store schærsteposten

Prinsesse Lea har ikke kjøpt motorsykkel eller farget håret lysegrønt. Thomas har heller ikke hentesveis på tissen (Eller, vi lar det ligge; det er ikke poenget. Altså – *host* så du himmelen i dag? Snakker om blå!). Å, så deilig det er å ha kontroll på sitt eget liv igjen.

Den siste helgen har Thomas og jeg byttet Twitter-konto. Vi har også stilt inn Facebook-kontoene våre til å hente statusoppdateringer herfra. Flere hundre mennesker har hatt noe å lure på...

Hvorfor? Vel – det begynte med at vi postet overensstemmende statuser for å se hvor lang tid det ville ta før noen oppdaget noe muffens. Akkurat som vi hadde forventet, var det Virrvarr som var først ute, dog mye raskere enn vi hadde sett for oss (kudos!). Vi ville leke mer. Dessuten var vi til dels inspirerte av Iversen og Kristins bloggbytte i romjula 2006.

Det var bare det at vi ikke gikk spesielt inn for ikke å bli avslørt. Tvert imot benyttet vi anledningen til å sparke hverandre hardt i skinnleggen med statusoppdateringer som fikk mødre og venner til å heve bekymrede øyebryn. Derfor er det på tide å avslutte eksperimentet før det blir virkelig stygt. Vi er jo egentlig ikke så mye ute etter å ta knekken på hverandre som å ville deklamere for verdensveven og verden at

Thomas + Lea = sant

:)

Så nå kan dere enten være sjokkerte/overraskede/himmelfalne/skuffa, eller overlegent erklære at dere hadde sett det komme for lenge siden. Hva vet vi? Uansett er dere pent nødt til å venne dere til tanken. ;)

Kommentarer

 1. Fantastisk, gratulerer, søta!

  SvarSlett
 2. grattis, glad på deres vegne :)

  dere möttes förste gang i stua mi, right? da lover statistikken bra. de forrige som ble spleisa på lignende vis har värt sammen i 17 år nå & counting.

  SvarSlett
 3. and ... oh ...

  stopp meg neste gang jeg pröver å forklare thomas at han ikke kan å sjekke damer :)

  SvarSlett
 4. Så absolutt ikke dette komme, men det hadde jeg da heller ingen grunn til. Men anyways, gratulerer og alt sånt - glad for dere!

  SvarSlett
 5. Esquil: Jeg sjekka henne egentlig bare opp for å vise hvor feil du kan ta.

  SvarSlett
 6. Trine: Takk!!!

  Esquil: Wow, det er jo en god statistikk! :)

  Esquil/Thomas: Nå vet jeg ikke helt om det er sjekkeferdighetene det koker ned til...

  Frk. Makeløs: Så det ikke komme selv ;) Takk :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Den store posten om å reise med tog i Europa

Hvem voldtok Marianne Aulie?

Løvetann, gammel mann, sommersinn, tankespinn