Julegavekjøpesesongvenndiagram

Desembers kvaler i et venn-diagram:

Kommentarer

 1. Hm - hvorfor har de alt, slektningene dine som du tilbringer mye tid sammen med..? ;)

  SvarSlett
 2. Jeg er litt betenkt med at du utvikler dette til en vitenskap. Tvertimot er det en kunst. Diagrammet har noen svakheter, mulig det bare taler til din fordel men dog, Har "Folk jeg er glad i" ikke alt? Tror du ikke familien din har store forventninge?. Hvis du derimot lager en diamant jamfør didaktisk relasjonstenkning der du har tilgang til alle punktene samtidig, ergo en helhetstenkning tror jeg du nærmer deg.

  SvarSlett
 3. Si det, mannunderveis, men sånn er det nå i alle fall :p

  Anders, du har selvfølgelig rett i at det er en kunst, men jeg vil likevel forsvare selve innholdet av diagrammet.

  Familien min har ikke de samme store forventningene som andre. Det er tross alt dem som har fått alle skeive, hjemmesnekrede saker opp gjennom tidene.

  Legg merke til at jeg ikke skriver "folk jeg er glad i", slik du siterer meg, (jeg er glad i alle jeg kjøper julegave til), men "folk jeg er veldig glad i". Og ja, de jeg er mest glad i er som oftest ikke-materialister som følgelig kun eier det nødvendigste.

  SvarSlett
 4. Haha. busted. Men; en ting: den badeanda, den er vi veeeldig glade i, faktisk så glade i at, i alle fall jeg, lurte på hvor man får tak i den slags? Dette er ren kudos til deg Lea. Uansett hvilken kategori jeg ramler inn under i diagrammet. Jeg kunne rett og slett tenkte meg å gi andre en "singing duck".. Bryter jeg en gaveregel nå?

  SvarSlett
 5. Tjihi:)

  Anda er i sin tid kjøpt på TeknikMagasinet, men jeg tror de har noe lignende nå på den-butikken-som-pleide-å-hete-Saape (Byporten, Oslo City). Lykke til! :D

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Adventskalender luke 16

Ordblogging: buksvigerinne