Flere meninger med livet

I denne bloggens spede ungdom lagde jeg en montasje etter en idé fra et Nemiblad. Innlegget het «Meningen med livet», og Nemisiden den var inspirert av het «50 grunner til å se deg om før du krysser veien».

Alle 50 gladgrunnene er fortsatt gyldige, men jeg har laget en ny versjon med 50 nye meninger med livet. Med andre ord til sammen 100 ting som kan gjøre meg glad når jeg er nedfor!

Her er den nye lista:Og her er den gamle:(Klikkepå = store bilder.)

Jeg funderte på å lage en tilsvarende med de 50 mest irriterende tingene jeg vet om også, men foreløbig har jeg latt det være. Jeg mener, ingen vits i å begynne å tenke på FrP og folk som skriver på dialekt og står til venstre i rulletrappene og mensen og Sex og singelliv og... Nettopp.

Hvilke små ting gjør deg i godt humør?

Kommentarer

  1. Åh, så mange fine ting! Mange av disse får også meg i godt humør. ^^ I min egen liste ville jeg i tillegg hatt med kullsyre (er så og si avhengig av brus), Harry Potter, giraffer, snøkrystaller, ullsokker, Bizarro, Pink Floyd, tomater, Big Ban Theory, kostymer, aking og slikt. : D

    Jeg stusset forresten litt over "Hotellfrokost". Selv synes jeg hotellfrokost som regel er kjedelig og heller smakløs - noe som lett kunne blitt oppført på "irriterende ting"-lista. Mulig dette skyldes at jeg som regel bor på billige hotell i utlandet som ikke oser av kvalitet. Dine erfaringer er nok bedre enn mine. : )

    SvarSlett
  2. Jeg er ganske enkel, Gitte, så bare det å kunne plukke yoghurt og egg og et par sorter pålegg og spise akkurat den frokosten jeg vil, gir meg en barnslig glede :) Har bodd på både superbillige moteller og på Hilton-hotell, men gleden er like stor :) Og så er det jo det at jeg forbinder det enten med turné eller ferie, gode ting.

    Bizarro og Harry Potter og aking må nok med på en eventuell nr. 3 om noen år :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Adventskalender luke 16

Ordblogging: buksvigerinne