Too late to die young

Beklager at det er stille her. Du skjønner... I'm on a boat. Altså på danskebåten, der jeg fortsatt spiller to barneforestillinger om dagen som Zita Zot. (Jeg skal snart ta en liten pause for Øyafestivalen, men ellers holder jeg på ut sommeren.)

Siden sist har jeg rukket å fylle skremmende tjueåtte år. Det betyr at jeg har levd lenger enn Janis Joplin, Jimi Hendrix, Jim Morrison, Kurt Cobain og Amy Winehouse, som alle døde da de var 27. På den annen side har jeg utrettet langt mindre. «Live fast» er vel kanskje ikke helt min greie heller.

Men jeg har trua på denne høsten, altså. Må bare skaffe meg noen oppdrag og litt inntekt. Si fra hvis du vet om noen som trenger en flink skuespillerinne eventuelt dramalærer.

Og du! Jeg skal visst på tur til Stockholm i høst. Jeg har bare vært der én gang, i 2002 med en skikkelig dust. Si fra hvis du har noen fine Stockholmstips!

Mkay, tack o hej, leverpastej!

(Jeg er fortsatt søt, da:)


Selvportrett fra fotoautomat
Kommentarer

 1. Hei! Åssen følger en deg...??

  SvarSlett
 2. Hei Karianne,

  Hvilket verktøy bruker du for å følge blogger? Du kan lime inn feed-adressen http://prinsesselea.blogspot.com/feeds/posts/default i en RSS-leser (eller rett i adressefeltet i enkelte nettlesere), for å abonnere på poster i for eksempel Google Reader. Du kan finne meg på Bloglovin her.

  SvarSlett
 3. så kult å høre at skuespilleren lever i deg! danskebåten er ingen spøk;)

  SvarSlett
 4. :) digger bloggen din! Følger deg fra thegrandproject.blogspot.com! Med gode ønsker for en flott søndag, Renate

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Den store posten om å reise med tog i Europa

Dagens alfabet #1: det internasjonale tegnspråkalfabetet

Hvem trenger fiender, når man har venner som Listhaug?