Adventskalender luke 23

Årets adventskalender er, etter avstemning på bloggen, 24 innlegg med morsomme og fine ting jeg har funnet på Internett. Noen av innleggene kan inneholde lenker til produkter du kan kjøpe. Ingen av innleggene er sponset!

Hvis alt har gått etter planen (dette innlegget er forhåndsskrevet og blir autopostet), tilbringer jeg hele denne dagen på reisefot, før jeg ankommer Australia i morgen tidlig lokal tid, det vil si i dag klokka 22. norsk tid. Derfor er dagens luke en reisespesial.

Mapcrunch kan du «hoppe» fra sted til sted og se deg om over hele verden via Google Street View-bilder, på en budsjett- og miljøvennlig måte. Riktignok havner du ofte midt i et buskas selv om du velger «urban», men sånn er verden. Kjeder dette deg, kan du klikke på galleriet for å se noen av de beste bildene.Hvis du ikke er i det oppdagelsesreisende hjørnet, men derimot vet hvor du vil, kan du bruke søstersiden QSView, som går direkte til en gitt adresse i Google Street View. (Det funker en del smoothere enn via Googles eget grensesnitt, synes jeg.) Her er det beste stedet i verden, nemlig huset mitt på en sommerdag :-)


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den store posten om å reise med tog i Europa

Hvem trenger fiender, når man har venner som Listhaug?

Løvetann, gammel mann, sommersinn, tankespinn