Buzzador: Veet Easy Wax, eller the crazy things we do for our twisted ideas of beauty

Ny Buzzador-kampanje! Dette innlegget er altså basert på gratis stæsj jeg har fått, ekte rosabloggerstyle.

Som feminist mener jeg selvsagt at våre vestlige skjønnhetsidealer er bra snaue (pun intended). Men jeg har vokst opp med dem, og er ikke upåvirket. Andre kan godt gro demonstrativt eller bare naturlig kroppshår, men jeg epilerer, barberer og vokser til den store gullmedaljen.

Hjemmevoks har jeg riktignok ikke testet ut på sikkert ti-femten år. Jeg har vage minner av noe klissete og vondt som ikke virket. Smilende parfymedamer i rosahvite frakker er de eneste som har fått putte varm gugge på bena mine siden. (Bena, ja. Det er bare bena jeg har vokset i denne testen også.)

Men noe har visst skjedd på hjemmevoksfronten. Veet Easy Wax er en sak med støpsel som varmer opp en vokspatron ikke helt ulikt slik de gjør det på en salong.


Dårlig bilde mot badegulv, men du skjønner greia. Etter at voksen har blitt god og varm stryker man den utover det hårete området, gnir på en medfølgende papirstrimmel og røsker av som du røsker av et plaster. Jo fortere du røsker, jo flere hår må gi tapt.

Det funker! Jeg er kanskje så langt fra fotballfrue og sånne skjønnhetseksperter som du kan tenke deg, men jeg vil si at resultatet ble like bra som i salong.

Nå har jeg riktignok brukt epilator (en maskin med små roterende pinsetter som napper ut hår) og salongvoks en del på min reise mot evige Barbie-legger, i tillegg til at jeg har naturlig ganske høy smerteterskel, så jeg synes ikke det er vondt, knapt mildt irriterende, når hårene røskes ut. Hvis du ikke har gjort det før krever det kanskje litt selvdisiplin og tilvenning.

Og, jeg sier det igjen: Nei, du må ikke fjerne hår verken på leggene eller andre steder. Slapp av. Men hvis du vil, kan jeg faktisk anbefale denne saken her. Varmt. (Pun intended igjen.) Jeg aner ikke hvor mye den kostet. Jeg fikk den jo gratis. Men hører rykter om at den kan kjøpes på Vita.

Og bare fordi jeg elsker kleine ting; Her er et bilde av legghårene mine på ei brukt voksremse. Vær så god.


Bonustips: Spar penger og miljø ved å legge to brukte voksremser med smørsida mot hverandre for å få ei litt tjukkere remse som du kan bruke igjen.

Oppsummering, dette synes jeg om Veet Easy Wax:

Yay:

♥ Den funker!
♥ Det er lett, jeg, Lea, får det til.
♥ Det blir ikke griseri over hele baderommet, heller.
♥ Det er sikkert billigere enn å vokse i salong.
♥ Håret blir borte lenge, særlig når man har vokset noen ganger.
♥ Man slipper å barbere seg i dusjen hver dag. Tid spart til park og lek.

Nay:

✖ Det tar 20 minutter å varme voksen.
✖ Som med all hårfjerning som varer lenger enn barbering: man må spare ut hårene til en viss lengde først.
✖ Sikkert litt vondt hvis du ikke er vant til å røske ut hår med roten.

Konklusjon: Tommel opp!

Det kan godt hende jeg blogger om noe ordentlig snart også, men livet vettu. Livet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den store posten om å reise med tog i Europa

Hvem trenger fiender, når man har venner som Listhaug?

Løvetann, gammel mann, sommersinn, tankespinn