Hvor gammel jeg er

Den dagen jeg ble født kostet Dagbladet 4 kroner, og en kjønnsbekreftende operasjon var en forsidesak. Men inne i avisen er det en sak om bademoten gjennom tidene, og en smilende, helt vanlig, toppløs dame i badebukse illustrerer "nåtiden". Noe går fremover og noe bakover?


TIME handlet om reisende amerikanere (ikke tidsreisende som jeg først trodde...), jeg bommet dessverre med ei uke på en veldig fin Bowie-forside.


Forøvrig lå "Moonlight Shadow" på toppen av VG-lista, Aftenposten annonserte for billig TV til 4595,- (tilsvarer ca. tolv tusen 2017-kroner) og været var grått og kjølig etter en uke med veldig varm sommer. (Stakkars høygravide mamma.)

Reagan og Thatcher og Willoch og Andropov styrte, og det var kald krig for alle penga, men det vet du jo. Jeg husker ikke noe særlig av det før vi så muren falle på Dagsrevyen noen år senere. Da kosta Dagbladet 6 kroner (det husker jeg).

Sånt kan jeg altså tibringe tiden på når jeg egentlig skulle ha jobbet. Søkbar historie på nett. Om jeg føler meg gammel? Bare på den kloke måten.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den store posten om å reise med tog i Europa

Hvem voldtok Marianne Aulie?

Løvetann, gammel mann, sommersinn, tankespinn