Hurra for meg!

I dag fyller bloggen Meningen med livet tre år! På tre år har jeg klart å produsere såvidt mer enn en post for hver dag i ett år, med rimelig ujevne mellomrom. 

Jeg startet naivt og uerfarent med en temmelig privat dagboksblogg, men ble raskt kjent med et bloggmiljø som inspirerte meg til å skrive om samfunn og kultur og likestilling også. Ikke for at jeg sluttet å være personlig; dere har fulgt meg gjennom frieri og forlovelse, gjennom samlivsbrudd og frem til et nytt forsøk, gjennom emostunder og optimismeøyeblikk.

Jeg har blitt flinkere til å skrive etterhvert som jeg har skrevet, lest, sjekket kilder og slått opp mange ord i ordboka, men jeg har også mistet noe av gnisten og inspirasjonen, synes jeg.

I anledning bloggbursdagen min synes jeg du skal legge igjen et hei i kommentarfeltet! Fortell gjerne hvor lenge du har lest denne bloggen, hva du har likt best og/eller dårligst, hva du lurer på eller vil lese mer om eller noe helt annet!

Og, husk, jeg er glad i deg! :)

Kommentarer

 1. Gratulerer med jubileumet :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Jeg har ikke leste denne bloggen lengre enn et par måneder. Det er jo fordi jeg kjenner deg, men etterhvert har jeg blitt imponert over hva du skriver (og hvordan du skriver det). Som jeg har sagt før; det er ikke alltid jeg er enig, men det får meg alltid til å tenke. Også synes jeg utseende på denne sida er veldig fint!

  Men jeg tror jeg overlater blogginga til deg, jeg ser jo at du blir mye mer offentlig av det. F.eks når sjefen din googler deg og plutselig vet dine meninger om litt av hvert ;)

  Fortsett med betraktningene dine! Jeg synes de er fine, jeg =D

  SvarSlett
 3. Hurra for Meningen med livet! :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dagen! Har fulgt bloggen din i et par år nå. Jeg blir alltid glad når RSS-leseren min sier du har kommet med et nytt innlegg.

  SvarSlett
 5. Jeg skrev faktisk dette innlegget for noen dager siden og la det inn til fremtidsposting, så jeg hadde glemt det da jeg våknet til hyggelige kommentarer i dag :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med 3årsdag..:) Jeg har lest bloggen din siden den var i Dagbladet tror jeg ^^

  SvarSlett
 7. Jeg har lest denne bloggen siden jeg selv begynte å blogge for cirka to og et halvt år siden. Du hjalp meg med et eller annet teknisk i begynnelsen, jeg husker ikke hva. Grunnen til at jeg spurte deg, var at jeg merket meg denne bloggen på grunn av et oppslag i Dagbladet. Jeg har alltid opplevd dette som en god blogg, men vet ikke helt om jeg kan sette ord på hvorfor. Kanskje blant annet fordi du virker som en ærlig og uforstilt person, og fordi du har en fascinerende blanding av private og generelle temaer. Dessuten har jeg vel også en viss profesjonell interesse (som oversetter) av hvordan en ung person i dag uttrykker seg og er opptatt av. Jeg har merket meg at du har mistet litt av gnisten og inspirasjonen, men det gir seg nå mer utslag i kvantitet enn i kvalitet synes jeg. På dette siste punktet kjenner meg jeg for øvrig godt igjen selv. Foreløpig blogger jeg videre, og det håper jeg du også gjør!

  SvarSlett
 8. Jeg begynte å følge med på Meningen med livet omtrent synkront med at Thomas sa han hadde møtt en prinsesse. Cirka da.

  SvarSlett
 9. Hurra for deg og bloggen!

  Vet ikke hvor lenge jeg har lest her, men jeg trodde faktisk bloggen din var enda eldre enn tre år, så en stund er det nok. Har (ikke så overraskende kanskje) veldig sans for det du skriver om likestilling, der synes jeg du ofte har mye fornuftig på hjertet, og gjerne fra en egen synsvinkel.

  Nok en gang, hurra hurra!

  SvarSlett
 10. Eg har fulgt med på deg frå bloggtidenes morgon. Diverre har eg fulgt med litt mindre i det siste fordi nettsidelista eg må gjennom alltid er så alt for lang pga det eg held på med. Men dei gongene eg tittar innom tenker eg alltid at eg burde gjort det oftare :) Takk for du!

  SvarSlett
 11. Gratulerer med bloggbursdag!! :-) Jeg har vel fulgt deg ganske lenge, lenger enn jeg har blogget selv i alle fall. For meg har du alltid vært en sterk feminist-blogger som jeg setter pris på, og samtidig har du de mer personlige innleggene som jeg synes viser et spennende menneske bak bloggen.

  SvarSlett
 12. Hurra for deg hver eneste dag! :D

  SvarSlett
 13. Heisann:-)
  Har ikke lest bloggen din mer en noen uker, men har lest meg endel bakover...
  Liker alt du skriver veldig godt. Sitter alltid tilbake med tanker om det du har skrevet:-)
  Koser meg med bloggen din!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 14. Hallå! Tror faktisk jeg har lest bloggen din omtrent fra begynnelsen - du henviste til den fra hjemmesida di. Siden har jeg fulgt med deg både pga at jeg har møtt deg, og at du skriver godt. Det har vært spennende, lærerikt og morsomt her inne, og jeg har funnet flere blogger jeg har kunnet følge etter hvert gjennom kommentarfeltet. Jeg ble inspirert til å blogge sjøl etter hvert, det er nok din fortjeneste det òg. Hurra for Meningen Med Livet!!!

  SvarSlett
 15. Gratulerer til deg og bloggen. Husker ikke akkurat hvor lenge jeg har lest, men det begynner å bli en god stund nå. Er bare så alt for dårlig til å kommentere for tiden!

  SvarSlett
 16. Hei! Jeg har fulgt bloggen i litt over ett år, og setter alltid pris på de ærlige tankene dine. Jeg liker postene om samfunn og politikk, måten du lar deg provosere på, og forbedringsforslagene du kommer med. Jeg kjenner meg mye igjen i tankene. Du har også en fin blanding mellom private og uprivate poster, så jeg føler at jeg får bli litt kjent med deg innimellom. Fortsett å skrive, det er en glede å lese!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Ordblogging: buksvigerinne

Illusjoner om familielivet — en oppfølgingspost