En ærlig innsats

I løpet av noen måneder som singel merker jeg at jeg har lagt til meg mer enn et par dårlige ungkarskvinnevaner og blitt riktig så sær og egen av meg. Så nå som jeg liksom skal gjøre denne kjærestegreia, tenkte jeg at jeg skulle lese meg opp på det hele. Nettet er fullt av samlivstips, så dette skulle nok gå bra. Men først tok jeg en testSide2, og fikk resultatet:

Jaja, tenkte jeg, her er det forbedringspotensiale. Så med friskt mot klikket jeg meg inn på Cosmopolitan sine forholds-sider, og leste i vei.

"Hvorfor er han fornøyd med å ligge helt apatisk etter sex?
Hjernen hans oversvømmes av stimulanser som gjør ham søvnig. Kryp inntil ham, og nyt at han ligger stille.
" (Min utheving.) Jess, endelig ligger han stille! Jeg noterer meg det bak øret og leser videre.

"Kjøp et avansert, macho drillbor eller batterier til alle hans 17 fjernkontroller til ham. Disse gjenstandene reflekterer hvor mandig han er (i motsetning til en ny genser, som kan antyde at han trenger å fornye seg)."

og

"Fyll opp baderomshylla hans med gode pleieprodukter når han begynner å gå tom for basistingene, som deodorant, barberskum og barberblader. Gi ham også en fuktighetskrem selv om han kanskje ikke pleier å bruke det til vanlig. Eller be om å få prøver på populære herredufter på parfymeri, så han kan teste nye dufter gratis."

(Fra samme artikkel.) OK, jeg er forvirret. Er det machomannen eller metro-sønnen i ham jeg skal oppmuntre? Jeg prøver å finne en gylden middelvei og vi blir enige om at jeg skal holde meg til svart lakk når jeg lakkerer tåneglene hans.

"Kjøp inn øl, ring kompisene hans, og stikk av." Uten tvil et av de bedre samlivstipsene på denne siden. Jeg hadde lett falt for dette selv. Egentlig er jeg solgt etter "kjøp inn øl". Det er ikke så farlig med den stikkingen.

"– Gi ham en støttende telefon eller tekstmelding før en tur, et viktig møte eller en legetime, sier Morley Glicken, forfatter av Ending the Sex Wars. Dine søte ord vil roe ham ned og samtidig forsikre ham om at dere er helt tostemt." "Hei, kjære. Lykke til hos legen. Håper syfilisen har begynt å gi seg. Igjen, sorry ass. Kyss og klem og tafs fra din hengivne." (Forresten; tostemt? Betyr ikke det, eh, forskjellig?)

"Lim inn de beste innleggene fra bloggene han leser, i en daglig 
e-post, så han ikke går glipp av noe.
" Hm. Hm. Ved nærmere ettertanke tror jeg kanskje jeg lar være å ta med dette innlegget, da.

Puh. Dette blir tøft. Men jeg gjør i alle fall en ærlig innsats. Machodrill og uanstendige smser, her kommer jeg!

Kommentarer

 1. Glad for at jeg ikke forholder meg til denne journalistikken på daglig basis. Jeg tok en test i Cosmopolitan i forrige uke en gang, og blei rett og slett fornærma av beskrivelsene av hvert enkelt mulig resultat.

  (Forresten, er det for seint å ønske seg genser til jul? Trang, svart lammeull er akkuart passe mandig og akkurat passe digg.)

  SvarSlett
 2. Slett ikke for sent, notert ;)

  SvarSlett
 3. Ifølge meksikanske Cosmopolitan (og da gjetter jeg at resten av dem er enige), skal man også med jevne mellomrom si ting som "jeg beundrer deg", for å styrke selvtillitten hans. Hvis du ser insekter skal du hyle og rope på ham, så han kan bli kvitt dem for deg, slik at han kan føle at han beskytter deg. Etterpå må du snakke masse om hvor stor og tøff han er som kan fjerne insekter.

  Lykke til med å følge damebladreglene!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Den store posten om å reise med tog i Europa

Hvem voldtok Marianne Aulie?

Løvetann, gammel mann, sommersinn, tankespinn