Enda flere festivaltips

Det begynner å bli et tosifret antall år siden jeg var på min første Roskilde festival, men jaggu bærer det ikke snart tilbake igjen. Kjæresten min har blogget festivaltips, jeg gjorde det i fjor, men til glede for nye lesere kommer noen tilføyelser og påminnelser.

✿ Et fenalår er faen meg fin festivalniste.

✿ Rumpetaske eller belteveske er da shit i år også.

✿ Folk ler fortsatt av jenter med tissetrakt, men hold ut de rare blikkene, det funker skikkelig bra. Jeg håper slike blir mindre av en kuriositet i fremtiden. (PS. Urin er rent. Det er hygienisk innafor å riste av tissetrakten, ha den i en pose og tørke av den med en antibac-serviett innimellom.)

✿ Skikkelige festivaltøffinger dusjer i de kalde gratisdusjene i stedet for de betalte varmdusjene. (Kjæresten min mener at skikkelige festivaltøffinger ikke dusjer, så dette er et omstridt punkt.)

Ikke hør på motemagasinenes festivaltips.

✿ Det er ingenting du . Du kan drikke deg dritings hver kveld, kline med folk du ikke vet hva heter (...det var tider, det...) og headbange til den lyse morgen, men det er du som skaper din egen festival og du trenger ikke la noen fortelle dag hvordan du skal gjøre det. Jeg har testa både joggetur, brettspill, frieri, poesi og melankoli på festival. Gjør som du vil! (Med mindre du er en av de dustene som ikke går på en eneste konsert i løpet av en musikkfestival. Det er teit.)

,&!

Kommentarer

  1. Digger beltevesken din! :D

    Min første festival var så og si regnfri, min andre festival var relativt blaut, men i år ser det foreløpig ut til å bli null nedbør på Hove.(Bank i bordet!) Gleder meg! : )

    Neste år blir det garantert Danmarksferie, så jeg håper jeg får dratt på Roskilde i samme slengen. Må bare overbevise noen til å ville dra sammen med meg.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Den store posten om å reise med tog i Europa

Hvem trenger fiender, når man har venner som Listhaug?

Løvetann, gammel mann, sommersinn, tankespinn